Om afdelingen

Om afdelingen

Klik på billede for at se det i større udgave.

 

Højstensgård er en afdeling med 380 boliger, hvoraf de 332 er rækkehuse i 2 plan.

 

Højstensgård fik i 2000-2002 nye facader, vinduer, døre og udestuer.

I 2013 blev vi færdige med en gennemgribende tagrenovering, hvor også gavlene blev isoleret og muret op på ny. Der blev monteret fugtstyret udsugning på toiletterne, ligesom den sidste rest asbest blev fjernet på badeværelserne.

 

Vi har en stor udendørs motionslegeplads for voksne.

Afdelingen har i dag også en stor ny spændende legeplads i forbindelse med boldbanerne og petanquebanen.

 

Vi har i afdelingen en lukket Facebook gruppe.

Den hedder "Højstensgård Boligafdeling i 3B” og er tænkt som et samlingssted udelukkende for beboere i bebyggelsen Højstensgård. Et lukket og uafhængigt forum, hvor vi beboere kan holde kontakt med hinanden, udveksle idéer, opslå effekter som ønskes, sælges eller gives væk, søge eller tilbyde en hjælpende hånd til andre i bebyggelsen, opslå arrangementer, dele tanker, erfaringer, fotos m.m. Mulighederne er utallige. For at blive medlem af gruppen skal du have bopæl i bebyggelsen. Det fordres, at alle overholder gængse etiske retningslinjer og god tone i forbindelse med indlæg og andet materiale som lægges op i gruppen. Administrator forbeholder sig ret til at slette indlæg og materiale der kan virke stødende, ligesom administrator kan ekskludere medlemmer som efter henstilling ikke retter sig efter normale etiske retningslinjer for god opførsel i forummet.

 "Højstensgård Boligafdeling i 3B " er oprettet på privat initiativ og har derfor ingen officiel tilknytning til Boligforeningen 3B. Gruppen er ikke ment som et alternativ til Højstensgårds gode officielle og offentlige hjemmeside, men som et supplement hvor vi beboere kan have direkte kontakt med hinanden i et lukket forum. Håbet er, at gruppen kan blive en styrkelse af fællesskabet, engagementet og livet i vores dejlige bebyggelse.


Den hedder: Højstensgård Boligafdeling i 3B